fbpx

НОВО от Лазерна епилация ELIME

ПИЛИНГ ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ с медицинска козметика MCCM-Mesosystem

Мощна регенерация на кожата с продукти на португалската марка MCCM. Иновативната система за мезотерапия прави пилинга не само високо ефективен срещу редица проблеми на кожата, а и изключително приятен - без лазер, без болка, без лющене и отоци на кожата, без възстановителен период.

Свържете се с нас за консултация и повече информация или запазете час на ☎️ 0884 344 644.

Защо избрахме тези терапии?

Доверихме се на пилинг терапиите на MCCM, защото от опит знаем, че неприятните странични ефекти на алтернативните терапии са бариера за много от вас. За нас беше важно да открием решение, което е максимално комфортно и в същото време силно ефективно.

Е, открихме го!

Как работи този иновативен пилинг?

Пилингът с продукти на MCCM не засяга повърхностния слой на кожата и затова не изисква дълъг възстановителен период. Уникалният състав на ампулата позволява на разтвора да проникне в дермата почти моментално. Там, той активира всички процеси на регенерация / обновяване на кожата без изобщо да уврежда епидермиса.

Самата процедура се състои от нанасяне на активното вещество върху кожата по специална методология, която не използва лазер или други инвазивни уреди или методи. Обикновено са нужни пет до шест процедури, проведени през 7 до 10 дни, за да се завърши пълният цикъл на терапията.

В зависимост от терапията, резултатите са видими или още след първата процедура или след четвъртата - и най-важното е, че ефектът е изключително дълготраен, а самата процедура много приятна!

Кога се прилага пилинг терапията?

Пилинг терапиите са подходящи за всички типове кожа, за всички възрасти и за всички сезони на годината. Изключително са ефективни в борбата за здрава и красива кожа при следните състояния:

  • Акне
  • Отпусната кожа
  • Петна по кожата и хиперпигментация
  • Стрии и белези
  • Мелазма и хипопигментация
  • Себореен дерматит

Въз основа на вашите нужди, ще подберем най-подходящия продукт от серията на MCCM за индивидуалната ви терапия.

Какъв е ефектът от пилинга?

След завършване на курса с пилинг терапия кожата става по-здрава и еластична, подмладена и с равномерен тен. Подарете си удоволствието от здрава и красива кожа с професионалните пилинг терапии на MCCM!

Свържете се с нас за консултация или запазете час на ☎️ 0884 344 644.